Starity

Megérkezett az Amerika kapitány harmadik részének első előzetese

2015. november 27. 11:11   |   Szerző: fluorine

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban tette közzé a Marvel az Amerika kapitány: Polgárháború első előzetesét.

hirdetés

Az Amerika kaitány-sorozat folytatása nem sokkal a Bosszúállók: Ultron kora után játszódik, miután egy új Bosszúálló-csapat állt össze, hogy felvegye a harcot a világot fenyegető gonoszokkal. A kormány rossz szemmel nézi Steve Rogers (Chris Evans) tevékenységeit, aki eddig szabad kezet kapva tőlük végezte szuperhősi teendőit.

A Kapitány oldalán olyan hősök állnak, mint Sólyom (Anthony Mackie), Sólyomszem (Jeremy Renner), Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen) és legrégebbi barátja, Bucky Barnes (Sebastian Stan). A kormány mellett pedig ott áll Vasember (Robert Downey Jr.), War Machine (Don Cheadle) és a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson). A filmben feltűnik még Chadwick Boseman Fekete Párduca és Tom Holland Pókembere, akik a jövőben majd saját filmet kapnak. A gonoszok csapatát ezúttal Zémó báró (Daniel Brühl) és Crossbones (Frank Grillo) erősítik.

A Marvel a film előzetese mellett három új posztert is nyilvánosságra hozott Jimmy Kimmel műsorában, ahol Chris Evans és Robert Downey Jr. is tiszteletüket tették. Az Anthony Russo és Joe Russo rendezte akciófilm május 12-én kerül majd a hazai mozikba.

Fotó: Marvel Entertainment
Fotó: Marvel Entertainment
Fotó: Marvel Entertainment

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek