Starity

Először szólalt meg válása óta Miranda Lambert

2015. november 27. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőnek ugyan még fájó pont a szakítás, de ennek ellenére is jól van, és nincsenek ellenérzései exférjével, Blake Sheltonnal szemben.

hirdetés
Először szólalt meg válása óta Miranda Lambert

Júliusban számoltunk be arról, hogy négyévnyi házasság után tett pontot kapcsolata végére Miranda Lambert és Blake Shelton. Rajongóikat valósággal sokkolta a hír, hiszen a sztárpár mindvégig fenntartotta az eszményi házasság látszatát, így váratlanul érte őket a bejelentés.

Nem sokkal ezt követően Blake-et Voice-beli kolléganőjével, Gwen Stefanival boronálták össze, majd az is kiderült, hogy a pletykák igazak: a két énekes valóban egy párt alkot. Mirandának ezidő alatt nemcsak azzal kellett megbirkóznia, hogy véget ért a házassága, hanem azzal is szembe kellett néznie, hogy a válási papírokon még meg sem száradt a tinta, amikor exférje továbblépett, és egy másik szőkére cserélte.

A fentiektől függetlenül az énekesnő nem érez haragot Blake iránt, érzéseiről pedig így nyilatkozott az őt címlaplányának választott Cosmopolitan magazinnak:

A házasság kemény üzlet, mi pedig megpróbáltuk kihozni belőle a maximumot. Nagyszerű kapcsolatban éltem egy csodálatos emberrel. A történteket egyfajta tanulópénznek tekintem a jövőre nézve, hogy nem szabad semmit biztosnak venni.

A 32 éves szőke szépség arról is szót ejtett, hogy még mindig előfordul, hogy álomba sírja magát, vagy némi whiskey-vel próbálja csillapítani fájdalmát, hiszen még mindig alig tudja elhinni, hogy mindez valóban megtörtént. Próbál előre, a jövőbe tekinteni, de saját bevallása szerint a házassága végetértével az önbizalma egy része is odalett, de nem bánkódik: tudja, hogy idővel tovább tud majd lépni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek