Starity

Tinédzserkori álmát váltotta valóra Szabó Ádám

2015. november 27. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes saját bevallása szerint mindig is arra vágyott, hogy legyen egy zenekara, ez az álom pedig nemrég valóra is vált.

hirdetés
Tinédzserkori álmát váltotta valóra Szabó Ádám
Fotó: RTL Klub

Szabó Ádám a Blikknek mesélt arról, hogy tinédzserkorában, már a kollégiumban is többször felvetődött az ötlet közte és barátja között, hogy mi lenne, ha zenekart alapítanának. Ez a terv azonban sokáig álom maradt, de végre valóra vált, ugyanis a Csillag születik felfedezettje YesYes néven alapított zenekart.

Katona Tomi barátommal már a kollégiumban beszéltünk erről, aztán mostanában újra előkerült a téma. Csatlakozott hozzánk Vereb Márk, aki az elektronikus hangzásért felel. Azt hiszem, tök jó kis csapatot alkotunk, remélem, sikeresek leszünk

– nyilatkozta lelkesen a 23 éves énekes a fent említett lapnak, majd azt is elárulta, hogy tőle szokatlan, elektronikus hangzásra váltott annak érdekében, hogy új, szélesebb közönséget is megragadhasson, ugyanis szívesen lépne fel egy olyan nemzetközileg ismert és sikeres fesztiválon, mint a Sziget.

Ádám azt is elárulta, hogy részben zenekari ambíciói miatt  félretette a tanulmányait egy rövid időre, ugyanakkor megnyugtatásként arról is szót ejtett, hogy imádott harmonikája sem fog a sarokban porosodni, és továbbra is fontos szerepet játszik az életében, hiszen ezzel a hangszerrel ismerte meg a nevét az ország.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek