Starity

Jön a Men In Black folytatása

2015. november 27. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három évvel a legutóbbi rész után ismét dolgozni kezdett a Men In Black-franchise csapata.

hirdetés
Jön a Men In Black folytatása
Fotó: Columbia Pictures

Walter Parkes és Laurie MacDonald producerek hivatalosan is megerősítették, hogy már megkezdődtek a Men In Black folytatásának előkészületei, és már le is szerződtették a forgatókönyvírót Oren Uziel személyében, aki Lowell Cunningham képregényének nyomán írja meg a történetet.

A filmsorozat rajongói számára rossz hír, hogy a korábbi részek főszereplője, Will Smith nem mondott igent a felkérésre, így nem tér vissza J ügynök bőrébe bújva; arról azonban egyelőre nincs hír, hogy vajon a K ügynököt életre keltő Tommy Lee Jones hogyan vélekedik a folytatásról. Arról is lehullott a lepel továbbá, hogy egy újabb sötét zsarut köszönthetünk a fedélzeten egy női karakter személyében, azt azonban még homály fedi, hogy ki alakítja majd a hölgyet.

A filmsorozat első része egyébként 1997-ben került a mozikba, és hihetetlen sikernek örvendett. Ezt követően 2002-ben és 2012-ben jelentkeztek folytatással a készítők, melyek szintén a rajongók kedvenceivé váltak. Érdekesség, hogy a legutóbbi résszel több mint 624 millió dollárt (több mint 1.5 milliárd forint) zsebeltek be a készítők, ezzel a Men In Black is beírta magát minden idők legsikeresebb filmjeinek képzeletbeli történelemkönyvébe.

A negyedik részről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a forgatókönyvíró még a történet megírásán dolgozik, és amíg nem készül el, addig a forgatások sem kezdődnek meg. Vélhetően leghamarabb valamikor 2016-ban kezdenek el forogni a kamerák, így 2017-nél hamarabb biztosan nem kerül a mozikba a mű.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek