Starity

Ruhamustra: American Music Awards 2015

2015. november 27. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 22-én került megrendezésre az idei American Music Awards, melynek keretein belül ezúttal is az év legkiválóbb előadóit díjazták különbözői zenei kategóriákban. Mi azonban arra voltunk kíváncsiak, milyen ruhakölteményeket öltöttek magukra a résztvevők.

hirdetés

Hét elején számoltunk be arról, kiket ért a megtiszteltetés múlt vasárnap, hogy hazavihessék az idei AMA különleges szobrocskáját a Los Angeles-i Microsoft Theatre-ben 43. alkalommal megrendezésre került díjátadón. Ezúttal annak jártunk utána, ki, miben jelent meg a neves eseményen, és elhoztuk nektek az általunk legkülönlegesebbnek talált szetteket.

Carrie Underwood

A 32 éves szőke szépség ezt a mesés barackszínű költeményt választotta rafinált megoldású stólájával – ezáltal formás lábaira helyezve a hangúlyt.

Jenny McCarthy

A színésznő egy korát meghazudtoló, asszimetrikus szabású piros ruhával hívta fel magára a figyelmet, ami jó választásnak bizonyult részéről, hiszen ez a szín remekül kiemelte lágy csigákban a vállára omló platinaszőke fürtjeit. Ezzel szemben a lábbelivel kissé mellényúlt, jobban tette volna, ha a combközépig érő csizmát magassarkú cipőre vagy szandálra cseréli.

Ashley Benson

A Pretty Little Liars sztárja egy türkizkék kosztüm mellett tette le a voksát, melyhez szintén ugyanilyen színű kézitáskát és hegyes orrú tűsarkút választott. Megjelenése egyszerre volt visszafogott, kifinomult és nőies.

Meghan Trainor

A 21 éves szőkeség egy egyszerű szabású, lágy esésű fekete maxiruhában tette tiszteletét a rendezvényen, mely szabásának köszönhetően elcsalt néhány pluszkilót, így az énekesnő magabiztosan lépkedhetett a vörös szőnyegen.

Gwen Stefani

A Voice mentora is a feketére szavazott, ám megjelenése már közel sem volt olyan elegáns, mint Meghané, hiszen a földig érő ruha áttetsző anyaga még azt is látni engedte, milyen bugyit vett fel aznap az énekesnő.

Jennifer Lopez

Nemcsak Gwen választott rosszul, J.Lo megjelenése is érdekesre sikerült. A színész-énekesnő ugyanis egy seszínű, különleges szabású darabban jelent meg, ám sokkal inkább kötözött sonkára, mint napjaink egyik legszexibb sztárjára emlékeztetett a nem túl elönyös ruhakölteményben. 

Demi Lovato

Demit is láthattuk már sokkal szebb kreálmányokban, mint amilyet az idei AMA-ra választott, ugyanis a sötét mintákkal tarkított, magasan felsliccelt ruha előnytelenül szélesnek mutatta a csípőjét.

Selena Gomez

A 23 éves barna hajú szépség ezúttal is tündökölt. Egy középen sliccelt, vörös flitteres ruhában mutatta meg irigylésre méltó alakját, mely szín remekül kiemelte sötét haját és szemét.

Kelsea Ballerini

A knoxville-i szőkeség fehér alapon színes mintás kezeslábasával a 90-es évek díjátadóinak hangulatát idézte vissza. Arcát elnézve azonban sminkesei nem végeztek túl jó munkát, ugyanis arcszíne észrevehetően elüt dekotázsa és karjai barnaságától.

Chloe Moretz

A 18 éves szőkeség (és stylistja) kicsit elkapkodta a ruhaválasztást, ugyanis ebben a spagettipántos, csipkeszegélyes fekete ruhában olyan hatást kelt, mint aki hálóingben mászott ki az ágyból, és véletlenül elfelejtett átöltözni a gálára.

Kylie Jenner

Az amúgy sem a visszafogottságáról híres valóságshow-sztár stílusához megfelelően egy apró kövekket díszített bőrszerkóban mutatta meg bájait.

Kendall Jenner

Húgához hasonlóan a 20 éves modell is a feketére szavazott, ő egy hátul mélyen kivágott ruhát öltött magára, a tekinteteket azonban különleges lábbelijével és új frizurájával vonta magára.

Tove Lo

Az énekesnő ezúttal alaposan mellényúlt, amikor ezt a rácsos-áttetsző költeményt öltötte magára, ugyanis ízléstelenül látni engedi az általa viselt fehérneműt; megjelenésén pedig a térdig érő platform cipő sem segített, sőt...

Zendaya

A 19 éves Zendaya ezzel szemben Barbie-babának öltözött, és bár szemünket bánthatná a feltűnő rágógumiszín, neki mégis jól állt, és tökéletesen kiemelte haja és bőre barnaságát.

Ciara

A 30 éves barna hajú szépség a klasszikus feketénél maradt, ám megjelenése minden volt, csak klasszikus nem. A különleges díszítésű ruha áttetsző anyaga ugyan sokat mutatott, ahol kellett, ott viszont takart – ezzel extrém megjelenést biztosítva viselőjének.

Julianne Hough

A színésznő ezúttal olyan volt, mintha a saját nagyija lett volna: haját szürkés árnyalatúra festette, ami jó néhány évet dobott valós korához, nem is beszélve a különleges mintákkal díszített, magasan sliccelt ruháról, amiben olyan volt, akár egy 80-as évekbeli hippi.

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók (ex-)sztárja ezúttal is makulátlanul festett. Nina egy földig érő hófehér ruhát választott a nagy napra, melynek mellrészét (és a hozzá tartozó kabátkát) piros-sárga-fekete motívumok díszítették.

Hailee Steinfeld

A barna hajú szépség egy mélyen dekoltált, szexis kezeslábast viselt a rendezvényen, ami remekül érvényre jutatta tejszínű bőrét és lány hullámokban a vállára omló barna haját, melyhez csinos magassarkút választott. Az összhatást egyedül a sminkje rontotta el: hiába dolgoztak sokat a sminkesei a füstös cicaszemeken, kicsit túl túlestek a ló túloldalára.

Norman Reedus

A The Walking Dead sztárja egy elegáns, sötét türkiz színű öltönyt és fekete inget választott hozzá illő nyakkendővel, de természetesen a szinte már hozzánőtt napszemüvegét sem hagyta otthon. Megjelenése magabiztos és férfias volt.

Tyga

A rapper egy királykék öltöny és fehér ing mellett tette le a voksát, a nyakkendő hiányával pedig lezserré tette megjelenését, ám ettől függetlenül is nagyon elegáns látványt nyújtott.

Justin Bieber

A What Do You Mean? énekese már nem mondhatja el a fentieket magáról, ugyanis ő a szakadt farmer-edzőcipő-póló kombináció mellett döntött, ami nem bizonyult jó választásnak, hiszen rengeteg támadás érte miatta. Az összképen pedig csak tovább rontott a szemébe hulló, lenövéses szőke haj.

Luke Bryan

A country-sztár a maga cowboy stílusát ötvözte az eleganciával, és láthatóan nagyon jól működött a dolog, hiszen a hölgyek alig bírták levenni róla a szemüket.

Skrillex

A népszerű lemezlovas megjelenésére egyszerűen nem találunk szavakat. A hálóingnek is beillő ing, a leggings-szerű testhezálló nadrág és a magasított talpú edzőcipő semmiképpen nem állja meg a helyét egy ilyen rendezvényen.

Nick Jonas

Nick ezzel szemben elegánsra vette megjelenését, melynek jó táptalajt szolgáltatott a szükre öltöny és az alatta viselt fehér garbó, ám ehhez a szetthez jobban illett volna egy elegánsabb lábbeli, mint amilyet választott.

Charlie Puth

A 23 éves énekes cipőt ugyan jól választott, ám öltönyét elnézve mégis az jut eszünkbe, hogy mi járhatott a fejében, amikor magára öltötte ezt a nem túl férfias színű együttest?

One Direction

A 1D-srácok tökéletesen elegánsak voltak, mint mindig, az azonban nem fér a fejünkbe, hogy ki és miért szúrt ki Harryvel azáltal, hogy nem szólt neki, milyen öltözet illik egy ilyen eseményen?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek