Starity

Khloe Kardashian: „Életem legrosszabb éve volt 2015”

2015. november 27. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Keeping Up With The Kardashians sztárja alig várja, hogy véget érjen 2015, ugyanis elmondása szerint eddigi legrosszabb éve volt az idei.

hirdetés

Nem csoda, hogy Khloe Kardashian úgy érzi, 2015 nem az ő éve volt, hiszen számtalan nehéz pillanattal és embert próbáló feladattal kellett szembenéznie kezdve mostohaapja nővé válásával, férje betegeskedésén át saját egészségügyi problémáiig. Egy rajongóival váltott beszélgetés során adott hangot abbéli gondolatának, miszerint úgy érzi: élete legrosszabb éve volt 2015.

A 31 éves szőkeség életében ugyanis sorsdöntő fontossággal bírt amikor úgy döntött, elválik Lamar Odomtól, ám a sors közbeszólt, ugyanis a férfit eszméletlenül találták egy bordélyházban, és rögtön kórházba szállították. Ezt követően napokig kómában volt, lélegezni is képtelen volt magától, Khloe azonban mindvégig mellette állt. Lamar felébredt, a gyógyulás útjára lépett, ám ekkor Khloe-t döntötte le a lábáról egy rejtélyes betegség, ami miatt karanténba kellett zárni.

A népszerű valóságshow-sztár szerencsére már sokkal jobban van, ám a lelki világán súlyos csorba esett idén – és valószínűleg ez idézte elő egészségügyi problémáit is. Saját bevallása szerint már készen áll 2016-ra, és türelmetlenül várja, hogy véget érjen a lidércnyomásnak is beillő 2015. És hogy mit vár az új évtől? Nyugalmat, békét, szeretetet és erőt, ami átsegíti a nehéz időkön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek