Starity

Összeköltözik kedvesével ByeAlex

2015. november 27. 15:03   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Volt idő, amikor úgy tűnt, mindennek vége, most mégis teljes a harmónia ByeAlex és barátnője között. Kapcsolatuk mélypontja számos pozitívumot eredményezett, többek között megszületett a Még mindig című dal és összeköltözött a pár – derül ki az énekes Class FM-nek adott exkluzív interjújából.

hirdetés

ByeAlex és a vele interjút készítő Kiss Orsi

Nyáron még úgy tűnt, nem működik a kapcsolatuk, most mégis összeköltözik Márta Alex, vagyis ByeAlex és barátnője. A mélypontról és az újrakezdésről az énekes meglepő őszinteséggel mesél Kiss Orsinak a leghallgatottabb rádió Class Magyarok című műsorában november 29-én.

Nyáron volt egy időszak, amikor úgy gondoltam, vége ennek a kapcsolatnak, mert nem működik

– kezdte Alex, akiben az ezt követő hetekben fogalmazódott meg Még mindig című slágere, és ezzel együtt az újrakezdés gondolata. Akkoriban írtam a dalt, Miskolcon vettük fel, és ez lett belőle – folytatta Alex a Lofti Begi remixre utalva, ami jóval mozgalmasabb, mint az eredeti akusztikusabb, csendesebb verzió. Az énekes azt is elmesélte, hogy kedvesével rendbe hozták kapcsolatukat, sőt úgy döntöttek, hogy összeköltöznek.

Nagyon sokat ingáztunk az utóbbi időkben és most úgy döntöttünk, megpróbálunk együtt lakni 

– fogalmazott, és arról is beszélt a Class Magyarok csinos háziasszonyának, hogy nem tartja magát különösebben érzelmesnek. 

A hétköznapokban nem vagyok annyira érzelmes ember, de a zenében mindig az a célom, hogy érzelmi reakciókat csaljak ki az emberekből. Az érzelmi hatásvadászat az én asztalom azt hiszem

 – vallotta be Alex, akinek olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Kedvesem, és a Hé Budapest!.

Milyen virágot vett kedvesének ByeAlex? Milyen tervei vannak a közeljövőben az énekesnek? Sok más mellett ez is kiderül november 29-én vasárnap 22:00-kor a Class Magyarokban, ahol az exkluzív interjú mellett hallhatóak lesznek a legnagyobb népszerűségnek örvendő hazai slágerek is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek