Starity

Férjhez ment Mary-Kate Olsen

2015. november 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan is elkelt a fiatalabb Olsen-iker. Mary-Kate egy bensőséges szertartás keretein belül esküdött örök hűséget párjának, Olivier Sarkozynek.

hirdetés

A színésznő rajongói már régóta várták, hogy megállapodjon, és végre boldog legyen, ez a nap pedig pénteken jött el Mary-Kate Olsen életében. A 29 éves szőkeség ugyanis Manhattenben egy bensőséges szertartás keretein belül mondta ki a boldogító igent bankár szerelmének, Olivier Sarkozynek. 

A menyegzőre mindössze ötven közeli hozzátartozó és barát kapott meghívást, ami a jelenlévők elmondása szerint végtelenül kedves és meghitt volt. A szertartáson mind az ara, mind a vőlegény szülei jelen voltak.

Mary-Kate és Olivier egyébként 2012-ben kezdett találkozgatni, a kettejük között kibontakozó romantikus kapcsolatot azonban egyikük családja sem nézte jó szemmel, hiszen jelentős korkülönbség van a szerelmesek között. Az idő múlásával azonban a barátokhoz hasonlóan a családtagok is megbékéltek a kapcsolattal, és belátták: mindkettejüknek jót tesz ez a kapcsolat. Mary-Kate felnőttesebb, érettebb gondolkodású lett; Olivier pedig jobb apává vált barátnője által. (A férfinak két gyermeke van Charlotte Bernardhoz fűződő korábbi házasságából.)

Gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek