Starity

Újabb rajongója álmát váltotta valóra Taylor Swift

2015. november 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift szíve aranyból van, ezt pedig már számtalan alkalommal bizonyította a szőke szépség. Ezúttal egy hallását elveszítő rajongója kívánságát váltotta valóra.

hirdetés

A 12 éves Jorja Hope születése óta küzd a fülével, ám nemrégiben kiderült: komoly a baj, ugyanis kétoldalú belsőfül veszteséggel küzd, ami azt jelenti, hogy hamarosan teljesen elveszíti hallását. Amikor a tinédzsert szembesítették a diagnózissal, azt bánta legjobban, hogy így már nem lesz lehetősége élőben hallani kedvenc énekesnőjét, Taylor Swiftet.

A lány ikertestvérének, Chloe-nak nem is kellett több, először a Twitteren indította útjára a #helpjorjameettaylorswiftsydney hashtaget, majd a Facebookon kampányolt annak érdekében, hogy a kezdeményezés eljusson magához az énekesnőhöz. Szerencsére ez meg is történt, Taylor nemcsak, hogy meghívta az ikerpárt november 28-ai Sydney-i fellépésére, hanem utána együtt is mulatott a lányokkal – ezáltal felejthetetlen emléket szerezve nekik.

Taylor egyszerűen fantasztikus volt, és gyönyörű! Ő a bálványom, a példaképem

– nyilatkozta Jorja az Australia’s Today című műsorban az élményről.

Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek