Starity

Kylie Jenner elárulta, miért szereti jobban Caitlynt Bruce-nál

2015. november 30. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie Jennernek nem volt könnyű dolga, amikor kiderült: édesapja nőként szeretné folytatni az életét. Azóta fél év telt el, és immár a 18 éves lány is megbarátkozott apja identitásával.

hirdetés

Nemcsak a Kardashian-Jenner család tagjait, hanem az egész világot meglepte a hír, amikor Bruce Jenner bejelentette: a továbbiakban nőként kíván élni. A férfi nemátalakító- és arcplasztikai műtétek tucatján esett át, mire megszületett az a Caitlyn Jenner, akit ma ismerünk. A családtagok közül minden bizonnyal Cait lányainak, Kendallnak és Kylie-nak volt a legnehezebb elfogadni a változást, ám mostanra ők is megbékéltek a történtekkel. 

Kylie a napokban Ellen DeGeneres műsorának volt a vendége, melynek keretein belül őszintén mesélt érzéseiről, és azt is bevallotta: eljutott arra a pontra, hogy élvezi apja nővé válását.

Jobban szeretem Caitlynt Bruce-nál. Sokat beszélgetünk sminkelésről és ruhákról. Nagyon szoros a kapcsolatunk, ami nem csak ezekről a csajos dolgokról szól. Úgy érzem, megszűnt a családomat körülvevő titok

– nyilatkozta a valóságshow-sztár, és arról is szót ejtett, hogy nővérével mindig is sejtették, hogy apjuk titkol valamit.

Ha őszinte akarok lenni, akkor már régóta tudtam a dologról, hiszen volt olyan, hogy Kendallal elcsíptük, amint nőnek öltözött. Olyan hat vagy hétévesek voltunk akkoriban. Szóval tudtuk már régóta, hogy van valami, de sosem beszéltünk róla

– mesélte Kylie. 

Természetesen nővérének sem volt könnyű megbarátkozni édesapjuk új külsejével, és azzal, hogy immár nő lett belőle, ám ő sokkal visszafogottabb, ha egy interjú során szóba kerül a téma, és ritkábban is nyilatkozik a történtekről. 

Aki nem élte meg, az nem is tudja, milyen más ez. Olyasvalami, amin túl kell tennünk magunkat. Gyerekkorom óta éreztem, hogy van valmi, de az apám soha nem erősítette meg, még ha régóta tudtam is a dologról. Ő ugyanaz az ember. Amikor nőként utal önmagára, olyan, mintha olyasvalakit gyászolnánk egyúttal, akit elvesztettünk, mert valamilyen szinten ez így is van

– nyilatkozta egy korábbi interjújában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek