Starity

Pink a UNICEF új nagykövete

2015. december 01. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas megtiszteltetésnek érzi a 36 éves szőkeség, hogy egy olyan szervezet oldalán jótékonykodhat, mint a UNICEF.

hirdetés
Pink a UNICEF új nagykövete

Pink a Good Morning America tegnap reggeli adásában mesélt arról, hogy a nyár folyamán Haitin végzett jótékonysági munkája fejében érte a megtiszteltetés, hogy ő képviselhesse a UNICEF-et. Saját elmondása szerint mindig is szeretett jótékonykodni, a nélkülöző gyerekek segítése pedig főleg azóta lett a szívügye, mióta megszületett a lánya, Willow.

Mindig is szerettem volna a UNICEF-nek dolgozni. Ez az egyetlen szervezet, ami az elmúlt 15 évben következetesen befészkelte magát a gondolataim közzé azokkal a csodálatra méltó dolgokkal, amiket nap mint nap végeznek

– nyilatkozta az énekesnő a műsor keretein belül, majd szót ejtett a Haitin végzett jótékonysági munkájáról, és az éhező gyermekek látványáról.

Tanulságos út volt számomra. Egy dolog az, amikor csak olvasol ezekről a dolgokról, és megint más az, amikor a saját szemeddel tapasztalod. Szülőként az ember akarva akaratlanul is elképzeli, milyen lehet az, amikor a gyermeke éhezik, és nem tud neki enni adni

– folytatta az énekesnő a Haiti-i útjával kapcsolatban, és azt is elárulta, hogy az éhező gyermekek jóllakatásán dolgozik a UNICEF szárnyai alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek