Starity

Jared Leto azt szeretné, ha büszkék lennének rá a korábbi Jokerek

2015. december 01. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Régóta köztudott, hogy a Thirty Seconds to Mars frontembere alakítja Jokert a Warner Bors. és a DC Comics újdonságában.

hirdetés

Még majdnem egy évet kell várnunk arra, hogy végre jegyet váltsunk a Margot Robbie, Cara Delevingne, Will Smith, Scott Eastwood, Ben Affleck, Viola Davis, Jai Courtney, Joel Kinnaman és Jared Leto főszereplésével készülő Suicide Squadra, mely 2016. augusztus 5-én kerül az amerikai mozikba David Ayer rendezésében.

A film több okból is különleges, ám az már most egyértelmű, miért is olyan fontos Leto számára, hogy kiemelkedő alakítást nyújtson, hiszen elődei, a korábbi Batman-filmekben Jokert életre keltő Jack Nicholson és a posztomusz Oscar-díjas Heath Ledger igen magasra tették a lécet.

A filmen jelenleg az utolsó simításokat végzik a készítők, Jared pedig az Instagramon hozta követői tudomására, hogy szeretné, ha a korábbi Jokerek büszkék lennének rá. Az általa közzétett képen ugyanis Nicholson az előtte ülő Ledger vállára teszi a kezét, a képen pedig a Ne aggódj, Leto büszkévé tesz minket-felirat olvasható. A színész-énekes egy szívvel kommentálta a képet, és kollégái elmondása szerint rendkívül élvezte, hogy az őült ámokfutó bőrébe bújhatott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek