Starity

Ilyen Brad Pitt gyerekének lenni

2015. december 01. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész őszintén mesélt gyerekeihez fűződő kapcsolatáról és a családi élet fontosságáról.

hirdetés

Nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie Hollywood igazi álompárja, hiszen ők ketten már több mint tíz éve élnek együtt a lehető legnagyobb harmóniában, kapcsolatukat pedig még az sem kezdte ki, hogy Angie komoly egészségügyi problémákkal küzdött, valamint rákmegelőző lépésekre szánta el magát két évvel ezelőtt.

A népszerű színészpáros hat gyermeket nevel együtt, és láthatóan nem csak a házasságuk példaértékű, hanem az is, amilyen értékeket magukkal hordoznak, és amilyen szellemben nevelik imádott csemetéiket. Angie után ezúttal Brad mesélt arról, milyen fontos számára a gyerekekkel való időtöltés.

Mindenki arról beszél, milyen mókás az élet, ha gyerekeid vannak. Blablabla. Én azonban korábban sosem gondoltam, hogy így tudok szeretni, mint amit akkor érzek, amikor meglátom a gyerekeim arcát

– nyilatkozta nemrégiben az ötvenes éveiben járva is jóképű színész, aki arról is szót ejtett, hogy ennyi gyerek mellett bizony náluk is elszabadul néha a pokol, és kaotikus állapotok uralkodnak, de már megtanulta, hogyan kezelje ezeket a szituációkat.

Néha úgy érzem, az a munkám, hogy segítsek kitalálni, mihez kezdjenek az életükkel azáltal, hogy különböző lehetőségekkel szembesítem őket. Amikor elszalad velük a ló, elveszem tőlük a lehetőségeket, hogy tudják, kik is ők valójában.

Mivel Angie-vel a munkánk miatt bejárjuk a világot, így nekik is van lehetőségük megtapasztalni, milyen diáknak lenni a világ különböző tájain. Őríznek emlékeket Vietnámtól kezdve Párizson át Calgary-ig

– folytatta a színész, majd azt is elárulta, hogy számára nagyon fontos az, hogy a gyerekek érezzék: bármit elmondhatnak neki.

A családi élet – ahogyan a gyerekekhez fűződő kapcsolat stabilitása – egy olyan dolog, ami túlnő mindannyiunkon. A gyerekek igénylik, hogy leülj velük beszélgetni, és ott legyél az ágyuk mellett, ha éjszaka felriadnak álmukból. Szükségük van rád. Ennek fényében nyilvánvaló, hogy ha valamit elvállalok, az arra fordított időt a családomtól veszem el. Éppen ezért csak olyasmit vállalok, amiben hiszek, hiszen azt szeretném, ha a gyerekeim büszkék lennének az apukájukra

– magyarázta Brad, hogy miért is láthatjuk ritkábban a filmvásznon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek