Starity

Joe Jonas megsértődött: látni sem akarja Gigi Hadidot és Zayn Malikot

2015. december 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután kiderült, hogy exbarátnője néhány héttel szakításukat követően az egykori One Direction-tag mellett talált rá a boldogságra, Joe Jonas úgy tett, ahogyan valamennyien eljártunk volna ebben a helyzetben.

hirdetés

Joe ugyanis kikövette az új álompárt a Twitteren, és azt a Zayn Malikkal közös képet is törölte közösségi oldalairól, mely június 24-én Párizsban készült róluk és Kanye Westről a Valentino Show ideje alatt.

Aligha meglepő, hogy Joe Jonas szükségét érezte annak, hogy eltávolítsa a számára kellemetlen meglepetést okozó Gigi Hadidot – akivel hat hónapig alkotott egy párt – és régi cimboráját, hiszen ő maga még a szakítás hatása alatt szenvedett, amikor exbarátnője elcsavarta cimborája fejét, kevesebb mint egy hónappal a szakításuk után.

Az esetet egyelőre egyikük sem kommentálta, Joe lépése azonban jogos volt, hiszen úgy érezhette, hogy két számára fontos személy is hátbatámadta – méghozzá egyszerre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek