Starity

32 évvel idősebb nővel randizik az Amerikai Horror Story sztárja

2015. december 03. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az már eddig is köztudott volt, hogy Sarah Paulson a saját neméhez (is) vonzódik, ám igencsak meglepte rajongóit legújabb választásával...

hirdetés

... aki nem más, mint a Két pasi meg egy kicsi sztárja, Holland Taylor. Ez aztán a meglepő fordulat, hiszen korábban semmilyen jel nem utalt arra, hogy a 72 éves Holland a saját neméhez vonzódna (mivel nagyon elzártan élte magánéletét), ezt a régi titkát a napokban hozta nyilvánosságra. 

Biztos vagyok benne, hogy ez most sokakat meglep, és a frász kerülgeti őket

– nyilatkozta legutóbbi interjújában a színésznő, és arról is szót ejtett, hogy hatalmas korkülönbség van közte és párja között. Ettől függetlenül nagy a boldogság közöttük, és saját bevallása szerint már hosszú hónapok óta egy párt alkotnak, sőt: a házasság gondolata is felvetődött közöttük.

Ha sor kerül rá, privát körülmények között fog zajlani, a nyilvánosság kizárásával.

Sarah Paulson Hollanddal szemben már évekkel korábban nyilvánosságra hozta identitását, és nem tagadja, hogy vonzódik a nőkhöz. Legutóbbi hosszabb kapcsolata Cherry Jones színésznő nevéhez fűződött: öt évig alkottak egy párt. A PrideSource-nak adott interjújában így nyilatkozott magánéletéről a múlt hónapban:

Ha egy férfival vagyok, nem hagyom, hogy felvetődjön bennem a gondolata annak, hogy heteroszexuális vagyok, vagy akár csak annak hívjam magam, hiszen mindig is a nők vonzottak, és velük osztottam meg az életemet is. Ami engem illet, nem szeretném definiálni magam.

A párt egyébként több ízben is lencsevégre kapták egymás társaságában az utóbbi időszakban, és több vörös szőnyeges eseményen is együtt jelentek meg, ám eddig nem adtak okot a kapcsolatukat illető találgatásokra, ezért is volt olyan meglepő, amikor kiderült, hogy barátságnál több van köztük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek