Starity

Ezekre a sztárokra kerestek rá a legtöbbször 2015-ben

2015. december 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Yahoo és a Polyvore közösen végzett felmérést abban a témában, hogy mely hírességek külsejére voltak kíváncsiak a legtöbben, így megtudhattuk, hogy Kim Kardashiant kiütötték a nyeregből – ezúttal nem ő volt a legérdekesebb az internetezők számára.

hirdetés
Ezekre a sztárokra kerestek rá a legtöbbször 2015-ben
Fotó: Pixabay

Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Keeping Up With The Kardashians sztárja (főleg külföldön), ám idén nemcsak az Instagramon tört meg az uralma, hanem alapvetően kevesebben voltak kíváncsiak rá. A keresési statisztikák* szerint ugyanis elsősorban a húszas éveik elején járó hírességek örvendtek a legnagyobb népszerűségnek mind a férfiak, mind a nők tekintetében. Lássuk, kiket találtak a legérdekesebbnek idén az internetezők!

Nők:

  1. Ariana Grande
  2. Kendall Jenner
  3. Taylor Swift
  4. Kim Kardashian
  5. Olivia Palermo
  6. Kylie Jenner
  7. Vanessa Hudgens
  8. Gigi Hadid
  9. Selena Gomez
  10. Karlie Kloss

Férfiak:

  1. Harry Styles
  2. Luke Hemmings
  3. Justin Bieber
  4. Louis Tomlinson
  5. Michael Clifford

* A Yahoo és a Polyvore azt vizsgálta, hogy mely hírességek külsejére, szettjeire, frizurájára voltak kíváncsiak a netezők, így a fenti listák arra vonatkoznak, kik találtattak a legstílusosabbnak idén a keresési statisztikák szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek