Starity

Így ünnepelte világkörüli turnéja végetértét Taylor Swift

2015. december 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még ugyan hátravan néhány állomás a The 1989 World Tourból, ám a szőke szépség megkezdte az ünneplést.

hirdetés

Fellépéssorozatának utolsó állomásai előtt van néhány szabad napja Taylor Swiftnek, így elhatározta, hogy ha már ilyen sikeres évet tudhat maga mögött, eljött az ünneplés ideje. Az énekesnőnek az elmúlt napokban lehetősége adódott találkozni a családjával Új-Zélandon, ezt követően pedig a turnén kísérő, 125 fős road csapatának szentelte magát, és egy utazás keretein belül ünnepelték meg az elmúlt hónapok kemény munkáját.

Totálisan felvillanyoz, amiért lehetőségem van elvinni a zenekaromat és a csapatot egy kis vakációzásra a hátunk mögött álló hosszú és csodálatos turné után. Nagyon keményen dolgoztak idén, abszolút megérdemlik. Köszönet Hamilton Islandnek, amiért helyet biztosított ennek a 125 embernek, akik fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy a világturné során fel legyenek építve a színpadok, helyükön legyenek a fények, elkészüljenek a ruhák, a gitárok fel legyenek hangolva, és a show folytatódjon

– írta a fent látható kép mellé az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek