Starity

PLL: Megérkezett a 6B első plakátja

2015. december 03. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak hat hetet kell várnunk a Pretty Little Liars folytatására – az izgalom fokozása végett pedig a készítők végre közzétették a 6B névre keresztelt fél évad első plakátját.

hirdetés

Fotó: ABC Family / Freeform & Entertainment Weekly

Az utóbbi napokban számtalan titokról lehullott a lepel azzal kapcsolatban, hogy hogyan is folytatódik majd az ABC Family (most már Freeform) egyik legnépszerűbb sorozata, így megtudhattuk, hogyan alakult a lányok élete az elmúlt öt évben, és némi ízelítőt kaphattunk abból, miféle borzalmak várnak rájuk „A” nélkül is.

A készítők az Entertainment Weeklyn keresztül hozták nyilvánosságra a sorozat új promóciós plakátját, és bár találgathatnánk, hogy van-e jelentőssége a beállásnak, a helyszínnek és a kiegészítőknek, mégsem tesszük, hiszen Rosewoodról van szó, ahol – mint tudjuk – bármi megtörténhet.

Ezzel együtt lehullott a lepel arról is, melyik új nyitást használják majd a sorozat elején, ugyanis a Teen Vogue úgy tudja, a Hannás verzióra esett a választás, mások ezzel szemben úgy vélik, minden epizódnál másikat láthatunk majd. Bármi is az igazság, izgatottan várjuk a folytatást, hiszen mint korábban beszámoltunk róla, egy új főgonosz is feltűnik majd a színen, aki az előzetes beszámolók szerint még az évekig rettegett, rejtélyes „A”-n is túltesz majd.

 

Only SIX weeks left until the PLL winter premiere on January 12! Check out Hanna's opening sequence SHHH!

Szerző: Pretty Little Liars, 2015. december 1.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek