Starity

A Coldplay lesz a 2016-os Super Bowl sztárvendége

2015. december 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 7-én kerül megrendezésre ötvenedik alkalommal az amerikaiak legjobban várt sporteseménye, a Super Bowl.

hirdetés
A Coldplay lesz a 2016-os Super Bowl sztárvendége

A jövő évi Super Bowlnak a Santa Clara-i Levi's Stadium ad majd otthont 2016. február 7-én. Az amerikaifutball-bajnokságot élőben közvetíti majd a CBS csatorna, a félidős szünetre pedig a Chris Martin vezette Coldplayt szerződtették a szervezők. Érdekesség, hogy olyan előadók versengtek az eseményen való fellépésért, mint a Maroon 5 vagy épp Bruno Mars.

A korábbi években olyan hírességek szórakoztatták a közönséget a félidős szünetben, mint Katy Perry, Beyoncé, Madonna, a The Black Eyed Peas és Bruno Mars, de fellépett már többek között Prince, a The Rolling Stones, Shania Twain, az Aerosmith, Stevie Wonder és Michael Jackson is.

Az első Super Bowlt egyébként 1967-ben rendezték meg AFL-NFL World Championship Game néven, kultikussá vált nevét 1970-ben kapta. Évtizedek óta ez Amerika elsőszámú sportrendezvénye, melyet nemcsak élőben, hanem a televízión keresztül is figyelemmel követnek a tengeren túlon. Az eddigi legnagyobb nézettséget a tavalyi műsor produkálta (akkor Katy Perry lépett színpadra) – nem kevesebb mint 121 millióan ültek a képernyők elé, hogy együtt szurkoljanak kedvenceiknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek