Starity

Társkereső oldal indult Disney-rajongóknak

2015. december 06. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma már a Disney-mánia sem jelenthet gondot a társkeresés terén, hiszen külön társkereső oldal indult a Disney-fanatikusoknak.

hirdetés

A töretlen Disney-mánia sokszor okoz áthidalhatatlan problémát a párkapcsolatokban, olyan is akadt, aki el is vált férjétől, mert az nem osztotta Jégvarázs iránti imádatát. A kibékíthetetlen ellentéteknek most azonban vége, hiszen megjelent egy társkereső oldal, amely kifejezetten a Disney-rajongókat célozza meg – számolt be a Yahoo.

A MouseMingle.com december 1-je óta elérhető, és a készítők bevallása szerint azt a célt szolgálja, hogy olyan Disney-rajongók találkozhassanak általuk, akik a saját kapcsolatukban is a mesékben látott varázst szeretnék átélni.

A hagyományos internetes társkeresők nem értik meg azt a szenvedélyt, amit az emberek a Disney-s dolgok iránt éreznek. Mi igen írja az oldal.

A társkereső alapítója, Dave Tavres a Mashable-nek adott interjújában elmesélte, hogy a tematikus társkereső ötletén már 2011 óta dolgozik. Az oldal sémája egyébként megegyezik egy általános társkeresőjével, a havi 12,5 dollár tagsági díjért saját profilt lehet létrehozni, valamint csetelni és üzenni a többieknek, azzal a különbséggel, hogy a bemutatkozó oldalon kedvenc Disney dalait, szereplőit, parkjait és emlékeit is meg kell adni.

A szakértők véleménye megoszlik arról, van-e értelme érdeklődési kör alapján partnert keresni. A New York-i pszichológus, Joseph Cilona a Yahoo-nak elmondta, hogy klinikai kutatások szerint nincs túl sok bizonyíték arra, hogy a közös érdeklődés öszefüggésben lenne a kapcsolat sikerességével. Ugyanakkor Suzana E. Flores klinikai pszichológus szerint az extrém rajongás esetén, ami például a Star Wars vagy a Disney iránt kialakulhat, egyáltalán nem árt, ha a másik fél is osztozik benne, hiszen nagyon sok ember nem érti meg a nagy fokú elköteleződést egy-egy ilyen típusú érdeklődés irányában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek