Starity

Selena Gomez One Direction taggal randizik?

2015. december 06. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber konkurenciád akadt: Niall Horan egyre több időt tölt a latin szépséggel, Selena Gomezzel. Azt pletykálják, több is kialakult a két fiatal között, mint szimpla barátság.

hirdetés

Új irányba lépett Selena Gomez – bár Justin Bieber nem adja fel szerelme hajszolását, a fiatal latin énekesnő Niall Horannel csókolózott Channing Tatum feleségének születésnapi partiján. Legalábbis, a szemtanúk ezt mondják.

E! News bennfentesei megerősítették, hogy a két fiatal egymáson csüngött péntek éjjel a Bootsy Bellowban, Los Angelesben, és egyáltalán nem titkolták, hogy együtt érkeztek.

Egész éjszaka együtt táncoltak. Sokat csókoloztak, és ölelkeztek. Nagyon boldognak tűntek...

– árulkodott a forrás.

A két fiatalról közös kép is készült az ominózus estén

Sem Selena, sem Niall nem erősítette meg a pletykákat, azonban a Same Old Love énekesnője egyre több dolgot szívezett be az Instagramon a 1D szépfiújáról, amit a rajongók egyfajta beismerésnek vettek – ráadásul az egyik poszt azt írta le, mennyire szexis Niall Horan.

A két fiatal barátsága 2014 novemberében alakult ki, azonban a barátaik szerint csak mostanában kezdtek el randizgatni. Selena nem olyan régen egyik legjobb barátjának hívta Horant, és bevallotta, hogy szívesen randizna a volt bandataggal, Zayn Malikkel. Azonban Malik boldog kapcsolatban van Gigi Hadiddel (aki nem mellesleg Selena és Taylor közös barátja), így úgy néz ki, Gomez sem tétlenkedett, és más irányba nézett. A történet érdekessége, hogy Bieber és Niall jó kapcsolatot ápolnak, így kíváncsian várjuk, mit szól ehhez a Sorry énekese.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek