Starity

Jön a Hát nem baba! folytatása

2015. december 07. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tyra Banks és Lindsay Lohan főszereplésével készült családi vígjáték folytatása jövőre kerül a mozikba.

hirdetés

Fotó: Disney

Emlékeztek, amikor a Lindsay Lohan alakította Casey ajándékba kap egy Barbie babát, aki varázslatos módon életre kel? Bizony, nem mostanában mutatták be a filmet, ennek ellenére a rajongók a mai napig reménykedtek a folytatásban, ami immár hivatalos: jövőre ismét megelevendik a gyerekkor a mozivásznakon.

Azt hiszem, 2016-ban kerül a mozikba a folytatás. Ünnepi filmként tekintünk rá, így valószínűleg 2016 decemberében jelenik majd meg

– erősítette meg a pletykákat az Eve névre keresztelt Barbie-t életre keltő szupermodell, Tyra Banks, aki izgatottan várja, hogy ismét forgasson.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a folytatásban Lindsay Lohan is visszatér-e, vagy hogy a történetet tekintve ezúttal kihez jut a különleges baba. Az első részt egyébként 2000 márciusában került bemutatásra az Egyesült Államokban, hazánkba azonban csak hat évvel később érkezett meg. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek