Starity

Micimackó és barátai visszatérnek a képernyőre

2015. december 07. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan elérkezik az év legjobban várt időszaka, a karácsony, és vele együtt az izgalom is fokozódik. Nincs ez másképp a Százholdas Pagonyban sem, ahol Micimackó és barátai hozzánk hasonlóan már alig várják, hogy megajándékozzák egymást.

hirdetés
Micimackó és barátai visszatérnek a képernyőre
Fotó: Disney

Akárcsak nálunk, úgy a Százholdas Pagonyban is nagy a készülődés: sül a mézeskalács, díszítik a karácsonyfát és ünnepi díszbe öltöztetik az egymásnak szánt szebbnél szebb ajándékot Micimackóék az év legizgalmasabb hónapjában. A karácsony elmúltával pedig a szilveszterre készül a kis csapat, a bulit pedig a jó szervezői képességeiről híres Nyuszi szervezi. Igen ám, de állandóan megzavarják, ami egy idő után bosszantani kezdi, így arra az elhatározásra jut, hogy talán ideje lenne búcsút intenie a Százholdas Pagonynak...

Azt kérdezed, hogyan alakul a történet? Sikerül maradásra bírniuk Micimackóéknak Nyuszit, vagy a tapsifüles cókmókját összeszedve hátra sem nézve hagyja el otthonát? December 12-én 7:50-kor a Disney-csatornán minden kiderül!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek