Starity

Lady Gaga fel akart hagyni a karrierjével

2015. december 07. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a Billboard magazinnak mesélt arról, hogy tavaly legszívesebben felhagyott volna az egész karrierjével.

hirdetés

Már korábban beszámoltunk róla, hogy a Billboard magazin idén Lady Gagát választott az év nőjének. Ehhez hűen a Mother Monstert tette legújabb száma címlapjára is. A fotózáson és kitüntetésen túl természetesen interjú is készült az újabban színésznői babérokra törő énekesnővel, aki elárulta: tavaly jutott el arra a pontra, hogy nem akar az lenni, aki.

Fotó: Billboard Magazine

Tavaly év vége felé a stylistom megkérdezte: Még mindig popsztár akarsz lenni? Én meg csak ránéztem, és azt válaszoltam: Tudod, ha megállíthatnám ezt a velem együtt robogó vonatot, megtenném. De nem tehetem. Ettől függetlenül szükségem van egy kis pihenésre, különben belehalok

– elevenítette fel az egy évvel ezelőtt történteket Gaga, majd elárulta, hogy idővel jobbra fordultak a dolgok, és többen állnak amögött, hogy végül nem adta fel a karrierjét, ami az elmúlt hónapokban még magasabbra szárnyalt az Amerikai Horror Storynak köszönhetően (is).

A szőkeség 2008-ban tett szert világhírnévre nem sokkal azután, hogy a Just Dance című szerzeménye a slágerlisták tetejére kúszott. Egy csapásra rámosolygott a szerencse, és két kézzel kapkodtak érte. A Stefani Germanotta névre anyakönyvezett énekesenő azonban a sikerek ellenére is megmaradt annak a két lábbal a földön járó embernek, aki azelőtt volt. Saját elmondása szerint soha semmit nem a pénzért csinált. Legalábbis nem csak azért.

Nem adhatod el a lelked csak azért, hogy befuss. Ahogyan az is hatalmas hiba, ha bármit megteszel a pénzért és azért, hogy a csúcson maradj. Azt hiszem, ez az, amit elvártak tőlem annak idején

– nyilatkozta az énekesnő, aki a nyomás miatt volt képtelen befejezni második stúdióalbumát, melyen nem kevesebb, mint két évig dolgozott. Interjújában szót ejtett arról is, hogy sokat köszönhet Tony Bennettnek, aki átsegítette azon az időszakon, amikor nem talált ihletet. Természetesen arról is szó esett, hogy hamarosan 30 éves lesz, így az, hogy az év nőjének választották, a 20-as évei megkoronázása számára.

Színésznőként is kipróbálta magát

Valamilyen szinten már most gyászolom a húszas éveim végetértét, ugyanakkor nagyon izgatott vagyok, amiért megmutathatom a lányoknak, és persze a férfiaknak is, hogy milyen is lehet egy 30-as nő. Miért kapcsolnak át az emberek, ha elérik ezt a bűvös határt? És miért lesz belőled hirtelen idős nő? K*rvára nem vagyok öreg! Még szexibb, erősebb és intelligensebb vagyok, és hadd legyen ez az én dolgom. Szeretném megmutatni a nőknek, hogy az idő múlásával nem kell lemondaniuk azokról a dolgokról, amik 19 évesen vagy 21 évesen meghatározták őket

– magyarázta Gaga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek