Starity

Balaton Sound 2016: Ők már biztosan ott lesznek!

2015. december 08. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben végre nyilvánosságra hozta a Balaton Sound szervezőbrigádja, hogy kik azok, akik már biztosan fellépnek jövő nyáron a Balaton partján.

hirdetés

A 2016-os Balaton Sound július 6-a és 10-e között kerül megrendezésre, és bár még sok-sok hónap áll előttünk addig, vigasztaljon a tudat, hogy végre kaptunk némi ízelítőt a fellépőket illetően. A fesztivál szervezői ugyanis a Facebookon tették közzé nemrég azon fellépők listáját, akik már biztosan eljönnek hozzánk jövőre.

Ennek értelmében megtudtuk, hogy tiszteletét teszi a Balatonnál Robin SchulzMacklemoreRyan Lewis, Armin van Buuren, és a W&W, de itt lesz még Paul Van Dyk, Hernan Cattaneo, Fritz Kalkbrenner, a Lost Frequencies, Oliver Heldensés és ASAP Ferg is.

A jegyek árusítása ma délután 14 órakor kezdődik meg itt, addig is elhoztuk a fesztivál idei aftermovie-ját, hogy elmékezetünkbe véssük a nyár egyik legfelejthetetlenebb élményét, amit a Balaton Sound nyújtott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek