Starity

Paul Potts lesz a Hungary’s Got Talent sztárvendége

2015. december 08. 15:03   |   Szerző: RTL Magyarország

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hungary’s Got Talent döntőjének sztárvendége Paul Potts lesz december 19-én, de az RTL Klub közönsége már a hétvégén találkozhat vele a Fókusz Portréban. A csatorna december 13-án vasárnap este vetíti majd a One Chance – A hang ereje című filmet, amelyből mindenki megismerheti a brit sztár életének történetét.

hirdetés

A zene az otthonom – mindig is az volt, és az is marad

– álltja Paul Potts, aki az elmúlt 6 évben, a Got Talent győzelme után több mint ötmillió lemezt adott el és több mint 600 koncertet adott.

Nincs olyan szabály ami megmondaná mit kell, hogy szeressünk – a zene a lélek mélyére hatol, ez a lényeg, a műfaj semmit nem számít.

A bristoli születésű, de Port Talbotban élő tenor számára az éneklés mindig is örömforrást és menedéket jelentette. Hátrányos körülmények között nőtt fel, az iskolában rendszeresen gúnyolták és bántották, de a templomi kórusban otthonára talált. Amikor 16 évesen meghallgatta a Bohéméletet, beleszeretett az operába, és ez a szerelem vezette őt azon a rögös úton, amelyen 2007-ben bekerült a Britain's Got Talent első szériájába, és meg is nyerte azt. 

Ez az esemény valóban megváltoztatta az életét: még ugyanabban az évben kiadta bemutatkozó albumát, amely 13 országban a listák élére került, meghívást kapott az Oprah showba, fellépett a Times Square-en, világ körüli turnéra indult és ismerté vált Szöultól New Yorkig, Sydneytől Hamburgig. Paul története inspirálta a hollywoodi filmet, a One Chance-t amelyben James Corden játszotta a főszerepet, Paul pedig önéletrajzi írásával járult hozzá a mozihoz. 

Paul folyamatosan turnézik, átlagosan 100 koncertet ad minden évben.

Mindig is az volt a meggyőződésem, hogy a zenei műfajok között megvont határok mesterségesek és gyakran önkényesek. Gyakran feltételezik, hogy egy rocker nem szeretheti az operát, és fordítva. Pedig végső soron minden ugyanarról szól: a zenéről 

– mondja a sztár, akit az RTL Klub nézői a Hungary’s Got Talent döntőjében hallgathatnak meg extra fellépőként.

Szeretem, amit csinálok, és ugyanezt szeretném folytatni az elkövetkező években – vallja a sztár, aki D.Tóth Andrásnak is exkluzív interjút adott, amely vasárnap éjszaka látható majd a Fókusz Pluszban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek