Starity

Rajongója támadt Norman Reedusra

2015. december 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Walking Dead sztárját a Walker Stalker nevű eseménysorozat legutóbbi állomásán lepte meg egy eszelős rajongója.

hirdetés

A fent említett esemény a Comic Conhoz hasonló kereteken belül kerül megrendezésre, vagyis nemcsak a sorozat rajongói, hanem készítői és szereplői is megjelennek, hogy előadást tartsanak a műsorral kapcsolatban. Így történt ez az eseménysorozat legutóbbi állomásán is. A rajongók számára nyilvánvalóan az jelenti a fénypontot, amikor lehetőségük adódik találkozni és fotózkodni a szereplőkkel, ez alól pedig az a rajongó sem volt kivétel, aki a széria legnépszerűbb sztárjára, Norman Reedusre csapott le.

Történt ugyanis, hogy a hölgy összeállt Normannal és Michael Rookerrel egy kép erejéig, ám miután a fotós elkattintotta a gépét, a nő úgy döntött, hogy feldobja a nagy találkozást, és megharapta a mellette álló színészt. Természetesen a helyszínen tartózkodó rendőrök és biztonsági őrök rögtön intézkedni kezdtek, és őrizetbe vették a harapós kedvű rajongót.

Reedus nem tett feljelentést támadója ellen, mivel elmondása szerint a hölgy csupán egy kis kóstolót szeretett volna belőle, és különben sem sérült meg, így nem látta értelmét az eljárásnak. Ettől függetlenül a hölgy mégsem úszta meg következmények nélkül az akciót, ugyanis a sorozattal kapcsolatos minden olyan rendezvényről kitiltották, ahol Reedus is jelen lesz. Elkeseredéséről az Instagramon számolt be, és egyúttal bocsánatot is kért a színésztől, amiért elragadtatta magát.

Fotó: Instagram (screenshot)

Végre találkozok életem szerelmével, erre kitiltanak a CON összes állomásáról, továbbá két 100 dollár értékű közös fotózkodás lehetőségét is elveszítem, csak mert elborult az agyam... de olyan izgatott lettem, amikor ott állt mellettem... én hülye elvesztettem az eszem és megharaptam! Nem tudom, mi jött rám. Nem állt szándékomban bántani őt. Sajnálom, Norman!

– írta a nő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek