Starity

11 ok, hogy miért posztol még mindig Selena Gomezről Justin Bieber

2015. december 09. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan már több mint egy éve véget ért a sztárpár kapcsolata, ennek ellenére a mai napig ők folynak a csapból is.

hirdetés

Nem is csoda, hiszen mindketten gigaslágerek megírására inspirálták egymást, és saját bevallásuk szerint a mai napig jó barátok, ám mégis aggasztó, hogy Justin Bieber láthatóan a mai napig nem tette túl magát az állítólag Niall Horannel randizó Selena Gomezen. Mi több, nap mint nap régi közös képeik közzétételével borzolja a Jelena-rajongók kedélyeit azt a tévhitet elültetve a fejükben, hogy több van köztük barátságnál. 

Ennek értelmében összeszedtük, milyen okok húzódhatnak a selenás posztok hátterében. Olcsó marketingfogás? A szerelem újbóli fellángolásának reménye? Bűntudatkeltés? Vagy valami más? Lássuk!

1. Egyszerűen nem tud nem Selenára gondolni. Justinnak már bőven lett volna ideje túltenni magát a se veled-se nélküled kapcsolat végetértén, mégsem így történt. Sőt! Egyik legutóbbi interjújában úgy fogalmazott, hogy soha nem szűnik meg szeretni Selenát.

2. Játszik velünk. Olcsó trükknek tűnhet, hiszen nyilvánvalóan tisztában van azzal, hogy mind a rajongók, mind a média felkapják a fejüket az esetleges folytatás gondolatára, ám tegyük hozzá, hogy nem szép dolog így fájdítani a rajongók szívét, és hamis reményeket kelteni.

3. Lájkokra vadászik. Lassan véget ér az év, és kitűzte céljául, hogy letaszítja Kendall Jennert képzeletbeli trónjáról, ugyanis mindezidáig övé a legtöbb szivecskét kapott kép az Instagramon.

4. Végre elszánta magát, és meghallgatta Selena legújabb korongját. Amikor október elején az üzletek polcaira került a Revival, Justin határozottan kijelentette, hogy nem fogja meghallgatni a nagyrészt róla szóló szerzeményeket. Talán mégis kivételt tett, és a dalokat hallgatva képtelen volt nem nosztalgikus hangulatba kerülni.

5. Vissza akarja szerezni Selenát. Tény, hogy a kapcsolatuknak rengeteg mélypontja volt, de most, hogy Selena Niall mellett vigasztalódik még fontosabb lehet számára az, hogy emlékeztesse: voltak jó pillanataik is, és összességében boldogok voltak együtt.

6. Nem tudja kiverni a fejéből. Ugyanazokon a rendezvényeken lépnek fel, ugyanaz a baráti körük... Ilyen körülmények között nem is lehet túllendülni egykönnyen a szakításon.

7. Rátört a kapuzárási pánik. Ehhez ugyan még túl fiatal, de ki tudja? Talán úgy érzi, senki iránt nem tud úgy érezni, mint Selena iránt, és nem talál még egy olyan lányt, mint amilyen ő volt. Gondoljunk csak a korábbi botrányokra, a fellépéseken való dühkitörésekre vagy arra, amikor könnyek szöktek a szemébe egy koncerten, és a magánéleti válságra hivatkozva lemondott Hálaadásnapi fellépésre. Mind-mind azt bizonyítják, hogy Justin nem találja a módot, hogyan lépjen túl a csalódáson.

8. Rendet rak a telefonján. A képek kiválasztása és törlése előtt még megengedi magának azt a luxust, hogy a kedvenceit közzétegye, fenntartva az utókor számára. 

9. Valaki feltörte a fiókját – feltehetően egy Jelena-fan –, hogy a régi idők emlékére közzétegyen néhány igazán kedves képet az egykori álompárról. Ugyan már!

10. Így próbálja leplezni saját kibontakozóban lévő kapcsolatát. Tény, hogy mostanában sok időt tölt Halsey-vel, és nem is hajlandó beszélni arról, mi van köztük, de mi oka volna titkolni, ha boldog?

11. Még mindig szereti Selenát. Lássuk be, ez a legvalószínűbb mind közül. Köztudott, hogy problémáik ellenére is nagy szerelem volt az övék, ráadásul szüzességüket is együtt veszítették el. Mindketten többször hangoztatták a nyár folyamán, hogy mindig szerették és szeretni is fogják egymást. Vajon mi tartja vissza őket attól, hogy ismét megpróbálják együtt? Ezt valószínűleg csak ők tudnák megmondani...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek