Starity

Az FX berendelte az Amerikai Horror Story hatodik évadát

2015. december 09. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az AHS rajongói végre fellélegezhetnek: az FX csatorna legnépszerűbb sorozata már biztosan visszatér a képernyőkre 2016-ban.

hirdetés

Fotó: FX

A csatorna elnöke, John Landgraf a minap erősítette meg a hírt a TV Line-nak adott interjújában, miszerint 2016-ban is képernyőre kerül a misztikus horrorsorozat, mi több: már arról is van elképzelésünk, mely szereplőkkel folytatódhat a széria.

Jövőre érkezik a hatodik évad, ezzel együtt pedig az Amerikai Horror Story megkérdőjelezhetetlenül beírta magát a legrangosabb sorozatok történelemkönyvébe. A gyilkos háztól a Hotelig az AHS úttörőnek bizonyult a televíziózás történetében, és az FX csatorna legjobban értékelt műsorává nőtte ki magát

– nyilatkozta a folytatás kapcsán Landgraf. 

Most pedig lássuk, kik azok a színésznők, akiknek a jelenlétére számíthatunk a folytatásban is!

Jessica Lange

A színésznő ugyan a Hotel című évadból saját akaratából maradt ki, mégis nyitott arra, hogy szerepet játsszon a folytatásban, melyről így nyilatkozott nemrégiben:

Ha Ryan odajönne hozzám, és megkérdezné, nem vállalnék-e el egy néhány epizódos mellékszerepet, abszolút igennel felelnék, ha tetszene a karakter. Remek együttműködés volt a miénk, és szívesen dolgoznék továbbra is vele.

Emma Roberts

A 24 éves szőkeség a Yahoo!-nak adott interjújában ejtett szót az akkor még kérdéses hatodik évadról, és azt is bevallotta: imád Lady Gagával dolgozni, nagyon szeretné, ha ő is visszatérne.

Ryannel már beszélgettünk a következő évadról, hogy milyen csodálatosnak és ördöginek tervezzük. Imádom a jelenleg futó évadot, az epizódok nagy részét úgy nézem, hogy közben csukva van a szemem, de azt hiszem, épp ez a lényege. Imádom Lady Gagát, mondtam is Ryannek, hogy szeretnék még vele dolgozni.

Lady Gaga

A fentiek fényében nem csoda, ha elképzelhető az énekesnő visszatérése, aki saját bevallása szerint nagyon élvezte a forgatásokat, és a későbbiekben is szívesen színészkedne. Esetleges visszatéréséről a sorozat fent említett producere, Ryan Murphy számolt be a Twitteren.

Lady Gaga annyira brilliáns az AHS ötödik évadában, hogy tegnap hivatalosan is felkértem, hogy csatlakozzon a hatodik szériához. Mondj igent, @ladygaga!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek