Starity

Gáspár Laci az RTL Klubhoz igazolt

2015. december 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Állítólag már a TV2-n futott Sztárban sztár ideje alatt is bonyolított le tárgyalásokat a konkurens csatornával az énekes.

hirdetés
Gáspár Laci az RTL Klubhoz igazolt
Fotó: RTL Sajtóklub

A jelenleg tulajdonosváltáson áteső TV2 már szemet vetett az RTL Klub műsorvezetőire, ám amíg előbbi próbálja átcsábítani a konkurens csatona munkatársait, addig utóbbi sikerrel is jár. A Bors ugyanis úgy értesült, hogy Gáspár Laci már a Sztárban sztár ideje alatt is kacérkodott a gondolattal, hogy átigazoljon az RTL Klubhoz.

Az énekes mindkét csatornánál megmutatta már sokoldalúságát és tehetségét, legutóbbi győzelme pedig megerősítette hazánk elsőszámú kereskedelmi televíziójának vezetőségét abban, hogy Lacira igenis szükség van a csatornánál.

A fent említett napilap úgy tudja ugyanis, hogy Laci nem kisebb műsorban, mint az X-Faktorban kap lehetőséget rátermettségét bizonyítani, és elképzelhető, hogy mentorként segíti majd a versenyzőket a jövő évi szériában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek