Starity

Irigykedni fogsz, ha megtudod, mi történt ezzel a szerencsés One Direction-rajongóval

2015. december 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alex Lomas nagyon jó lehetett idén, ha ilyen csodálatos előkarácsonyi ajándékban lehetett része.

hirdetés

A lány ugyanis a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren szállt fel egy Anglia felé tartó repülőgépre, hogy hazaérjen az ünnepek előtt, és nem sokkal azután, hogy elfoglalta ülését a járműben, nem kisebb személy, mint Harry Styles foglalt helyet vele szemben – így körülbelül tíz órát utazott együtt az énekessel. Alexnek azonban nemcsak annyi jutott, hogy bámulhatta az istenített férfit, hanem az énekes szóba is elegyedett vele.

Velem töltötte az idejét, órákig beszélgettünk, és sokat nevettünk, viccelődtünk egymással. Mindketten szót ejtettünk arról, milyen fáradtak vagyunk, és az is szóba került, hogyan töltjük majd az ünnepeket

– nyilatkozta a lány nem mindennapi élményéről, és azt is elárulta, hogy éppen egy, a One Directionnel kapcsolatos fanfictiont olvasott, amikor először meglátta a felé tartó Harryt, aki a hosszú út során nemcsak mesélt neki az idei Jingle Ballsról, hanem számtalan közös képet is készített vele.

Így néz ki most a lány Instagram-fiókja (Fotó: Instagram)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek