Starity

Elképesztő átváltozás: 35 kilótól szabadult meg Dombóvári István

2015. december 10. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudatos étkezés és rendszeres sport – sokakhoz hasonlóan a népszerű humorista is ennek köszönheti fogyását.

hirdetés

Fotó: Facebook / Dombóvári István

Le a kalappal Dombóvári István előtt, aki hat hónap alatt nem kevesebb, mint 35 kilótól szabadult meg életmódváltásának köszönhetően, melyben fő támogatója Schobert Norbi volt. A változás szembetűnő, hiszen a humoristának nemcsak az alakja, hanem az arca is megváltozott a súlyvesztés következtében, és minden bizonnyal jobban is érzi magát a bőrében.

Eredményét büszkén osztotta meg a Facebookon a követőivel, akik nem győzték dicsérni, és biztatni, hogy ne hagyja abba. Dombi természetesen Norbival is találkozott a bűvös szám átlépése után, és egy közösen elfogyasztott ebéd keretein belül ünnepelték az eredményt, amire méltán büszkék mindketten.

Fotó: Facebook / Norbi Update

Ahogy az lenni szokott, a szkeptikusok ezúttal is savazni kezdték Norbit, aki pályafutása során már számtalanszor bizonyította rendszere, a Norbi Update működőképességét, hiszen több ezer embert sikerült lefogyasztania módszerével. 

Szép eredmény gratulálok! Egy a gond, hogy aki minimálbérrel rendelkezik nem tudja megvenni ezeket a termékeket. Örül ha kenyérre telik

– írta az egyik fogyókúrázó a Facebookon, Norbi azonban frappánsan visszavágott azoknak, akik a hölgyhöz hasonlóan azzal védekeznek, hogy nem futja nekik az Update-boltok finomságaira.

Ne költs kenyérre, cukorra és Update termék nélkül is menni fog. Így indult 2004-ben

– írta a fitneszguruból üzletemberré avanzsált Norbi, mintegy rámutatva: nem mindig a kifogásokat kell keresni, hanem a megoldást, hogyan érjük el azt, amire vágyunk anélkül, hogy a kibúvót keresnénk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek