Starity

Hatalmasat csalódtak a nézők Gesztesi Károlyban

2015. december 11. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába vártak Gesztesi Károlyra a nézők a győri Vaskakas Bábszínházban, nem jelent meg az előadáson.

hirdetés
Hatalmasat csalódtak a nézők Gesztesi Károlyban
Fotó: TV2

Szerda este került volna sor a Bánfalvy Stúdió Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című darab előadására, Gesztesi Károly azonban nem jelent meg, így a nézőknek csalódottan kellett távozniuk a színházból.

Az előadás hét órakor vette volna kezdetét, de amikor fél órával később sem jelent meg a színész, és kollégái elérni sem tudták, Bánfalvy Ágnes bejelentette a tűkön ülő nézőknek, hogy a műsor elmarad. Azt is elárulta, hogy Gesztesi nem velük, hanem külön autóval érkezett Győrbe, de mivel a darab kulcsszereplőjét alakította volna, így nem tudják elkezdeni az előadást.

Ágnes szót ejtett arról is, hogy háromnegyed hétkor beszélt utoljára Károllyal, aki akkor azt közölte, hogy a GPS szerint hamarosan a színházhoz ér, azonban mint tapasztalták, mégsem jelent meg, sőt telefonon sem lehetett utolérni. A színész még nem kommentálta a történteket, így nem tudni, miért nem jelent meg végül a színházban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek