Starity

Selena Gomez jobbnak tartja a One Direction új korongját Justin Bieberével szemben

2015. december 11. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena a Made In The AM-et tartja jobbnak exbarátja Purpose-ával szemben, de vajon mit jelent ez magánéletére nézve?

hirdetés

Napok óta folynak a találgatások azt illetően, hogy milyen kapcsolat is fűzi Selena Gomezt Niall Horanhez, az azonban már biztos, hogy a szőke énekes és csapatának új albuma teljes mértékben elnyerte az énekesnő tetszését, melyet büszkén be is ismert. Ezzel együtt az is kiderült, hogy jobbnak tartja a One Direction Made In The AM-jét Justin Bieber Purpose címre keresztelt lemezével szemben.

Történt ugyanis, hogy egy rajongója közzétett egy képet, melyen Justin és a One Direction újdonsága látható, aláírásként pedig követői tanácsát kérte, melyik korongot vásárolja meg a barátjának.

A barátom szereti Justin Biebert és a 1D-t is, de nem tudom eldönteni, melyiket vegyem meg neki. Purpose vagy Made in the AM?

– olvashatóak a sorai, melyhez maga Selena is hozzászólt, elárulva, melyik lemez áll közelebb hozzá. Vajon ez azt is jelenti, hogy döntött, melyik fiúval tervez a jövőben?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek