Starity

Tragédia: Holtan találták Kristin Cavallari testvérét

2015. december 11. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem lesz örömteli az idei karácsony a Cavallari családban. A november 27-én eltűnt Michael ugyanis életét vesztette.

hirdetés

Hét elején számoltunk be arról, hogy már hivatalosan is eltűntnek nyilvánították Kristin Cavallari bátyját, Michaelt. A férfi november 27-én tűnt el, a rend őrei pedig Utah államban találtak elhagyatott autójára. Később ugyan még állítólag látni vélték Monticellóban, azonban szerettei nem tudták felvenni vele a kapcsolatot.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szeretetet, támogatást és imákat ebben a nehéz időszakban. A hatóság most értesített minket, hogy megtalálták a testvérem holttestét. Ez egy nagyon fájdalmas időszak az életünkben, amit igyekszünk feldolgozni. Szépen kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászunkat

– írta egy, az E! Newsnak küldött nyilatkozatában a színésznő.

Michael Cavallarira egyébként Utah államban találtak rá, halálának okát jelenleg is vizsgálják – egyelőre az idegenkezűséget sem zárták ki a nyomozók. 

A szívem millió darabra tört. Mikey, mindig számíthattam rád, hogy megnevettetsz. Hatalmas szíved volt, és mindig hiányozni fogsz. Nem találom a szavakat, de tudom, hogy egy jobb helyen vagy, és békére leltél. Nagyon szeretlek, nyugodj békében

– olvashatóak Kristin szavai az Instagramon egy kettejükről készült gyerekkori kép kíséretében.

Fotó: Instagram / Kristin Cavallari

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek