Starity

Ed Sheeran is szabadságra megy

2015. december 14. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction után újabb brit szupersztártól kell búcsút vennünk Ed Sheeran személyében, ugyanis az énekes hosszabb szünetet tervez.

hirdetés
Ed Sheeran is szabadságra megy

A jelek szerint 2015 egy vízválasztó a popzene történelmében, ugyanis a One Direction után Taylor Swift is pedzegette visszavonulását, valamint a minap Ed Sheeran is nyilvánosságra hozta, hogy szabadságot vesz ki, és a közösségi oldalait sem látogatja majd. 

Helló mindenki! Kiveszek némi szabadságot, ami a telefonomat, az e-mailjeimet, és az összes közösségi oldalt illeti. Az elmúlt öt év fantasztikus volt, de számomra úgy tűnt, mintha egy képernyőn keresztül látnám a világot, és nem a saját szememmel. Így élek a lehetőséggel, hogy nem kell megszabott helyen lennem, és nem kötelező semmit csinálnom, hanem szemtanúja lehetek annak, amit elmulasztottam. A családomnak és a barátaimnak üzenem, hogy ha szerettek, remélem, megértitek, hogy le kell lépnem egy kicsit; ami pedig a rajongókat illeti: a harmadik albumom már úton van, és messze ez a legjobb, amit valaha készítettem. Jövő ősszel találkozunk, és köszönöm, amiért ilyen fantasztikusak vagytok

– írta közleményében az énekes.

Ed egyébként a Nova 96.9 FM-nek adott interjújában elárulta, hogy szabadságának többek között egészségügyi okai is vannak, ugyanis januárban kés alá kell feküdnie, mivel múlt nyáron vakációja alatt megsérült a dobhártyája, és emiatt meg kell műteni a fülét.

Kénytelen leszek alávetni magam az operációnak januárban, mivel én hülye leugrottam egy yachtról, és megsérült a fülem. Rosszul érkeztem, egy sípolást követően kiszakadt a dobhártyám, és bár akkor összevarrták, mindenképpen meg kell műteni. Ez azt is jelenti, hogy egy ideig nem repülhetek, így itthon tölthetek egy kis időt

– magyarázta az interjúban az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek