Starity

Elhunyt az Amerikai Horror Story sztárja

2015. december 14. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombat reggel vesztette életét az Amerikai Horror Story negyedik évadában feltűnt Rose Siggins.

hirdetés

A színésznő menedzsmentje hozta nyilvánosságra, miszerint Rose Siggins szombat reggel fél nyolckor hunyta le szemeit örökre egy denveri kórházban, miután vesekövének eltávolítását követően komplikációk léptek fel. Életét megmenteni nem tudták az orvosok.

Rose 16 éves fiát, Luke-ot, és ötéves lányát, Shelbyt hagyta hátra. Szerettei a GoFundMe névre keresztelt alapítványhoz fordultak pénzgyűjtés céljából, hogy a gyerekek megélhetését biztosítsák. 

Szomorúan értesültünk Rose Siggins halálhíréről. Az AHS stábjának minden tagja a szívébe zárta őt. Egy nagyon kedves személyiség volt, szerető anya és egy páratlanul tehetséges színésznő. Minden gondolatunk és imánk a családjánál és barátainál jár ebben a nehéz időszakban

– írta egy közleményben az Amerikai Horror Story-t műsorára tűző FX csatorna vezetősége.

Rose-t egyébként gyakran emlegették a világ legkisebb asszonyaként, ugyanis egy ritka gerincbetegséggel született, melynek következtében kétéves korában amputálni kellett a lábait. Gyerekkorában ugyan többször is próbálkozott protézissel, de mivel fájdalmas volt számára önmaga becsapása, így úgy döntött, hogy gördeszkáját hívja segítségül a járáshoz. Így nyilatkozott erről a döntéséről egy korábbi interjújában:

A gördeszkám nagyon fontos számomra. Ez jelenti a különbséget aközött, hogy csapdában vagy szabadnak érzem magam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek