Starity

Nikki Reed a legcukibb feleség a világon

2015. december 14. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem hiába aggatják Nikki Reedre és Ian Somerhalderre az álompár jelzőt. Kapcsolatuk harmonikus, szakmájukban sikeresek, ezen felül pedig ott jótékonykodnak, ahol csak tudnak.

hirdetés

A születésnapok természetesen náluk is kiemelt fontosságot kapnak. Mint tudjuk, Ian Somerhalder december 8-án ünnepelte 37. születésnapját, a neves alkalomból pedig szerető felesége egy kedves üzenetet is közzétett az Instagramon keresztül, hogy ott is nyoma legyen az alkalomnak.

Te vagy az összes valóra vált álmom. Kezeink összeérintésekor tudom, hogy mindig mi mindig visszatalálunk egymáshoz. Egy ajándék vagy a világ számára, a fény tanítója és a szeretet diákja. Az élénk vörösnél és a mély naracsszínnél is melegebbet sugárzol. Gyakran tűnődöm azon, milyen lehet a te szemeddel látni az ősz beköszöntét. Itt az előttünk álló 65 év, fogva egymás kezét, sétálva az erdőben, továbbra is tanulva és hallgatva. Nagyon-nagyon boldog születésnapot... Szeretlek

– olvasható az alább látható kép kíséretében Nikki Reed üzenete.

Ian egyébként négy hónapnyi randizás után kérte meg a színésznő kezét, aki boldogan mondott igent. Az esküvőre további öt hónap elteltével áprilisban került sor a lehető legnagyobb titokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek