Starity

Gyilkosság áldozata lett Kristin Cavallari bátyja?

2015. december 14. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael Cavallari nem hagyott búcsúlevelet, és semmilyen nyom nem bizonyítja, hogy halála baleset lett volna.

hirdetés
Gyilkosság áldozata lett Kristin Cavallari bátyja?

A nyomozás jelenleg is zajlik Kristin Cavallari bátyja, Michael halálának ügyében. A férfi autóját november 27-én találták elhagyatottan Utah államban, és bár később még látni vélték Monticellóban, se a hívásokra, se az üzenetekre nem válaszolt. Nem sokkal azután, hogy a helyi hatóságok felvették az eltűnt személyek listájára, holtan találtak a férfira.

Ugyan még hat-nyolc hetet várnia kell a családnak a halottkémi jelentésre, az már egészen biztos, hogy Michael nem önként vetett véget az életének, és mivel se alkohol, se kábítószer hatása alatt nem állt, és sérülésnek sincs nyoma a testén, így vélhetően gyilkosság áldozata lett.

A családot nagyon megviselte a tragédia így a karácsony közeledtével, hiszen Michael egy családszerető, kedves ember hírében állt. Nem sokkal az eltűnése előtt verekedés miatt előállították, de múltjában nem voltak említésre méltó botrányok. A férfi egyébként nagyon közel állt híres testvéréhez, akit teljesen lesúlytottak a történtek, bátyjáról pedig egy, az Instagramon közétett nyílt levélben emlékezett meg.

A szívem millió darabra tört. Mikey, mindig számíthattam rád, hogy megnevettetsz. Hatalmas szíved volt, és mindig hiányozni fogsz. Nem találom a szavakat, de tudom, hogy egy jobb helyen vagy, és békére leltél. Nagyon szeretlek, nyugodj békében

– írta néhány napja a képmegosztón.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek