Starity

Fogadjunk, hogy nem találod ki, milyen vér csörgedezik ezeknek a sztároknak az ereiben!

2015. december 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, hova vezethetőek vissza kedvenceid gyökrei? Most megtudhatod, ugyanis összeszedtük, milyen vér csörgedezik a hírességek ereiben.

hirdetés

Angelina Jolie

A színésznő ősei őshonos amerikaiak, de emellett német, szlovák, dán és francia-kanadai vér is csörgedezik az ereiben.

Zayn Malik

Nem hiába tartják különlegesnek rajongói a One Direction egykori szépfiúját, ugyanis a 22 éves énekes pakisztáni felmenőkkel is rendelkezik a britek mellett.

Cameron Diaz

A szőke szépségnek már a vezetékneve is árulkodó, ugyanis kubai ősöktől ered, de német, brit és kelta felmenőkkel is büszkélkedik a családja.

Keanu Reeves

A Mátrix sztárja sem panaszkodhat, ami a rokonokat illeti, ugyanis ereiben kínai, hawaii és angol vér keveredik.

Ne-Yo

A 2000-es évek közepén berobbant énekes afrikai-amerikai és kínai felmenőinek köszönheti adottságait.

Christina Aguilera

A szőkeség sem született kevésbé különlegesnek a fent említett hírességeknél, ugyanis európai őseinek köszönheti eredetileg is szőke hajszínét, valamint kék szemeit; különleges, összetéveszthetetelen vonásairól pedig ecuadori rokonai gondoskodtak.

Wentworth Miller

A szökés sztárja sem szenved hiányt a különböző nemzetiségű családtagokban, ugyanis cherokee, afrikai, szír, libanoni és zsidó felmenőkkel büszkélkedhet.

Vanessa Hudgens

A barna hajú és szemű szépség is különlegesnek született: ereiben filippínó, kínai és ír vér csörgedezik, de felmenői között őshonos amerikaiak is megtalálhatóak.

Adriana Lima

Nem csoda, hogy a gyönyörű modellt egy éltre megjegyzi az, aki látja, hiszen szépségét sokszínűségének köszönheti: afrikai, brazil, portugál és indiai vér csörgedezik az ereiben.

Jessica Szohr

A Gossip Girl sztárjára méltán lehetünk büszkék, ugyanis afrikai-amerikai felmenői között magyarok is voltak.

Pete Wentz

A 2000-es évek emós lányainak kedvence sem szenved hiányt a nem hétköznapi ősökből, ugyanis nagypapája egy sötétbőrű Jamaikából származó férfi.

Alexis Bledel

Már vezetékneve is különleges a színésznőnek, ami rokoni szálait elnézve nem is csoda. Felmenői között britek, dánok és németek is megtalálhatóak; ő maga pedig a spanyolt tekinti anyanyelvének, hiszen ezen a nyelven tanult meg beszélni.

Demi Lovato

A Confident énekesnője is okkal felejthetetlen: ereiben spanyol, zsidó és portugál vér csörgedezik, felmenői között pedig őshonos amerikaiakról is beszámolhat.

Mariah Carey

Az karácsonyi dalok nagyasszonya is különlegesnek született, ugyanis venezuelai, ír és afrikai-amerikai ősökkel rendelkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek