Starity

Ákos szerint a nőknek gyerekeket kellene szülni, nem pedig dolgozni

2015. december 15. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Echo TV vendége volt nemrégiben Kovács Ákos, ám a vele készített interjú keretein belül adott nyilatkozatával sokak felháborodását vívta ki.

hirdetés

A Kadarkai Endrével való beszélgetés során ugyanis úgy nyilatkozott, hogy meglátása szerint a nőknek a szülés és a gyereknevelés a feladatuk, nem pedig az, hogy a férfiakkal egyenlően legyenek megfizetve. Véleménye szerint, ha egy nő dolgozik, nem tud elegendő időt szakítani a gyerekek nevelésére.

Az interjú ezen sarkalots pontjának részlete a YouTube-on is közzétételre került, melyet több ezren néztek meg, és nemcsak a nők, hanem a férfiak jó részének haragját is kiváltotta hímsovinisztának titulált megjegyzésével, és valósággal záporoztak a videó alatt az ellenségeskedő, tetszést illetve nem tetszést nyilvánító kommentek. Az énekes egyelőre nem kommentálta rajongói és ellenlábasai megjegyzéseit a témával kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek