Starity

Megérkezett az új Star Trek-film előzetese

2015. december 15. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú várakozás után végre újra van miért izgulniuk a Star Trek rajongóinak, ugyanis jövő nyáron kerül a mozikba a franchise legújabb alkotása.

hirdetés

Néhány órája tette közzé a filmet forgalmazó Paramount Pictures az új film előzetesét, melyet máris közel hárommillió fanatikus nézett meg a YouTube-on. Nem is csoda, hiszen ezúttal is számtalan akciódús jelenettel borzolják a kedélyeket a készítők, nem is beszélve arról, hogy a jól megszokott karakterek mellett újabb hírességek tűnnek fel a moziban.

A Justin Lin rendezte alkotás egyébként Doug Jung, Roberto Orci, John D. Payne és Patrick McKay forgatókönyve alapján készült, a főbb szerepekben pedig Zachary Quinto, Chris Pine, Zoe SaldanaSofia BoutellaIdris ElbaKarl UrbanSimon PeggAnton Yelchin és John Cho látható. A Star Trek Beyond címet viselő sci-fi előreláthatóan 2016. július 21-én kerül a hazai mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek