Starity

Jeremy Davis kilépett a Paramore-ból

2015. december 15. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Paramore ma hajnalban jelentette be, hogy basszusgitárosuk, Jeremy Davis búcsút intett az együttesnek.

hirdetés
Jeremy Davis kilépett a Paramore-ból
Fotó: Adam Elmakias

Az amerikai rockegyüttes magyar idő szerint hajnali 3 órakkor jelentette be, miszerint basszusgitárosuk, Jeremy Davis kilépett a bandából. A hír sokkolta a Paramore rajongókat, ám az énekesnő, Hayley Williams és a gitáros, Taylor York közleményükben bejelentették: az együttes továbbra is működni fog.

Az elmúlt néhány évben a legteljesebb pillanatokban volt részünk... mint embereként, mint barátokként, és mint zenekarként egyaránt. Az önmagunkról elnevezett éráról mindig is tudtuk, hogy fontos lesz számunkra, ugyanakkor azt is tudtuk, hogy tovább kell majd lépnünk. A továbblépésben pedig ott van a növekedés, a fájdalom, és a változás... És néha a változás egyáltalán nem olyan, mint amit reméltünk. Újra és újra, számtalanszor megfogalmaztuk, de egyszerűen nincs jó módszer arra, hogy hogyan tegyük... Jeremy a továbbiakban nem tagja a bandának. Hogy őszinték legyünk, ez nagyon fájdalmas számunkra is. Miután volt elég időnk, hogy átfontoljuk, hogyan tovább, rájöttünk, hogy hiszünk abban, hogy a Paramore-t lehet és kell is folytatni. És mi fogjuk is.
Nagyon hálásak vagyunk azoknak az embereknek, akik átsegítettek minket ezen a nehéz időszakon, hiszen rájöttünk, hogy ugyanannyi részük van ebben, mint nekünk. Reménykedünk a Paramore jövőjét illetően, és izgatottan várjuk Jeremy következő lépéseit. Köszönjük mindnyájatoknak a támogatást és a hitet, amit belénk öntöttetek. Ez tartott minket életben. Néhányótokkal nemsokára találkozunk a Parahoy!-on. Ha pedig nem jössz a hajóútra, még akkor is találkozhatunk 2016-ban.

– olvasható a Facebookon közzétett közlényben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek