Starity

Háromszor menekült meg a halál torkából Leonardo DiCaprio

2015. december 15. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjra váró színész nemrégiben vallotta be, hogy több halálközeli élményben is volt része élete során, pedig még csak 41 éves.

hirdetés
Háromszor menekült meg a halál torkából Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprióról akár a mázli szobrát is megmintázhatnák, hiszen a népszerű színész élete során már számtalan necces helyzetbe kerül, ám mint egy kilenc élettel bíró macska, úgy menekült meg a halál torkából újra és újra. Nem mindennapi élményeiről részletesen számolt be a Wired magazinnak adott interjújában.

A barátaim csak úgy emlegetnek, mint azt a személyt, akivel nem szeretnének extrém kalandokra indulni, mert úgy tűnik, engem mindig csak egy hajszál választ el a katasztrófától

– kezdte viccesen a beszélgetést a színész, majd kifejtette, miért és hogyan tett szert erre a státuszra.

Dél-Afrikában voltam, amikor egy nagy adag tonhalat öntöttem egy hatalmas fehér cápa ketrecébe. Mire feleszméltem, már én is ott voltam vele, és mindössze egy karnyira volt a fejem attól, hogy a szájában végezzem. A srácok, akikkel voltam, azt mondták, az elmúlt harminc évben nem volt példa arra, hogy valaki a ketrecbe esett

– elevenítette fel első izgalmas történetét Leo, majd a második embert próbáló élményéről is beszámolt, melyre már Oroszországban került sor. A színész éppen egy repülőgépen ült, amikor a jármű egyik szárnya lángra kapott.

Nem sokkal azután történt, hogy Sully a Hudson-folyón landolt. Ültem a helyemen, és éppen kinéztem az ablakon, amikor a szárny kigyulladt, majd felrobbant. Én voltam az egyetlen, aki abban a pillanatban kinézett, és látta, amint a hatalmas turbina üstökösként robban fel. A motorokat ezt követően leállították egy pár percre, a fedélzeten pedig mindenki csak ült némán, egyetlen szó sem hangzott el

– mesélte Leonardo, aki végül szerencsésen földet ért. Egy másik alkalommal ismét a levegőben került veszélybe, ugyanis némi adrenalinlöket fejében bevállalt egy izgalmasnak ígérkező tandemugrást, ami végül a vártnál is veszélyesebbnek bizonyult, ugyanis az ugrás után beszorult az ejtőernyője, így az sem volt biztos, hogy épségben ér földet a lába.

Nem is gondoltam plusz ejtőernyőre, azt hittem, a halálunkba zuhanunk. A partnerem próbálta kinyitni a póternyőt, de az is be volt akadva. Próbálta rángatni, hogy kinyíljon, a barátaim pedig körülbelül fél mérfölddel alattunk repültek, mi meg csak zuhantunk a föld felé

– folytatta a színész, aki végül szerencsésen megmenekült, ettől függetlenül egy életre az agyába ivódott a félelemmel vegyes izgalom, ami akkor fogta el, amikor tudatosult benne, hogy meg is halhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek