Starity

Utoljára állt az X-Factor színpadára a One Direction

2015. december 15. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap végleg lezárult egy korszak a One Direction életében, ugyanis a srácok hivatalosan is elbúcsúztak rajongóiktól a brit X-Factor fináléjának keretein belül.

hirdetés

Harry, Liam, Niall és Louis volt ugyanis a sztárfellépője a tehetségkutató idei fináléjának, melynek keretein belül felhangzott az érzelmesre sikerült History címre keresztelt szerzemény, mely a 2010-ben alakult csapat novemberben megjelent ötödik stúdiólemezén, a Made In The A.M.-en kapott helyet.

A dal alatt a srácok háta mögött egy kivetítőn nézhettük végig karrierjük alakulását a kezdetektől napjainkig. Előadásuk végeztével egymást átkarolva csaltak könnyeket a nézők szemébe, majd Liam Payne mondott köszönetet a műsor készítőinek, Simon Cowellnek és a rajongóknak.

Fantasztikus öt év áll a hátunk mögött. Szeretnénk köszönetet mondani az X-Factornak, Simonnak, és az egész stábnak mindenért. Alig tudjuk elhinni azt, ami velünk történt, és tudod, szomorú, hogy lelépünk egy kis időre, de szükségünk van rá. Szeretnénk köszönetet mondani a rajongóknak is, akik mindvégig támogattak minket. Ez a legtöbb... úgy értem, láthatjátok, hogy boldogok vagyunk, és ez igazi öröm, amit ti okoztatok, szóval köszönjük szépen

– fogalmazott az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek