Starity

Jennifer Lawrence úgy érzi, ki nem állhatják őt a rendezők

2015. december 15. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő úgy érzi, direkt akarnak kitolni vele a rendezők, amikor szerepe szerint dalra kell fakadnia.

hirdetés
Jennifer Lawrence úgy érzi, ki nem állhatják őt a rendezők

Jennifer Lawrence korábban sem titkolta, mennyire elégedetlen énekhangjával, ennek fényében nem csoda, ha úgy érzi, a rendezők nem szeretik, és ezért szeretnének borsot törni az orra alá azzal, hogy arra kérik: énekeljen. 

Van egy teóriám, miszerint a rendezők ki nem állhatnak engem. Nem tudom, miért. Utálom, hogy énekelnem kell továbbra is, számomra ez a legkülönösebb dolog a világon

– nyilatkozta a szőkeség, aki Az éhezők viadala – A kiválasztott első részében mutatta meg először énekesnői képességeit, de a hazánkban szilveszterkor a mozikba kerülő legújabb filmjében, a Joyban is kénytelen volt dalra fakadni.

Soha nem említettem senkinek, hogy tudnék vagy egyáltalán szeretnék énekelni. Úgy tűnik, mégis kénytelen leszek dalolni minden egyes átkozott filmben

– folytatta J.Law, majd szót ejtett arról is, kik azok a kollégái, akikkel szívesen énekelne együtt egy karaoke alkalmával például.

Az első, aki eszembe jut, az Emma Stone, de akár Adele-t is választhátnám, bár én csak tátognék, míg ő énekel.

Érdekesség, hogy a színésznő mind Emmát, mind Adele-t közös ismerősök révén ismerte meg, és rövid időn belül megtalálta velük a közös hangot, így aligha lenne meglepő, ha szerepet kapnának a Jen és Amy Schumer által írt vígjátékban, melynek forgatása várhatóan 2016 és 2017 között kezdődik majd meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek