Starity

A Fall Out Boy tagjai rendkívül élvezték a Demi Lovatóval közös munkát

2015. december 16. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október közepén tette közzé a Fall Out Boy Irresistible című szerzeményének Demi Lovatóval közös változatát, melyre méltán lehetnek büszkék.

hirdetés

A zenekar az ET Online-nak mesélt arról, milyen könnyű volt összehozni a kollaborációt, hiszen Demi együttműködőnek bizonyult, és a közös munka is gördülékenyen zajlott, amit mindannyian nagyon élveztek. A fentiek fényében nem csoda, hogy magasztaló szavakkal emlékeztek a közreműködésre.

Karrierünk történetében Demivel volt a legkönnyebb együtt dolgozni. Megértette a dal lényegét, kedves volt és türelmes. Ez talán semmiségnek hangzik, pedig amikor az ember lemegy a stúdióba, legtöbbször azt sem tudja, hogy kezdjen a munkához, de Demivel ez is könnyen ment

– nyilatkozta Patrick Stump frontember, és Pete Wentz is egyetértett vele.

Ami a popsztárok jelenlegi felhozatalát illeti, Deminek nagyon különleges hangja van. Körülbelül fél óra alatt végeztünk a munkával. Ez a különbség a jó és a nagyszerű előadó között

– magyarázta a basszusgitáros a közös munka kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek