Starity

Ezek a sorozatok értek véget 2015-ben

2015. december 16. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az év végének közeledtével a televíziós társaságok döntöttek sorozataik sorsa felől, így idén is számtalan szériának kell búcsút intenünk. Lássuk, mely szériák nem térnek vissza jövőre!

hirdetés

Vásott szülők

A 2010 óta futó sorozat sorsáról az NBC döntött úgy, hogy ideje lezárni a történetet. A hatodik évad volt az utolsó, mely adásba került, ennek utolsó részét január 29-én tűzte műsorára a csatorna. A széria több mint tíz főszereplővel operált, köztük olyan sztárokkal, mint Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Mae Whitman és Sam Jaeger – többek között.

Városfejlesztési osztály

Az Amy Poehler, Chris Pratt, Aubrey Plaza és Nick Offerman főszereplésével készült vígjátéksorozat februárban búcsúzott az NBC nézőitől hét évad után.

Glee – Sztárok leszünk!

A hat év alatt hat évadot megélt produkció utolsó epizódja március 20-án került adásba a nézők legnagyobb szomorúságára. Szereplőgárdája között olyan sztárokkal ismerkedhettünk meg, mint Lea Michele, Cory Monteith, Naya Rivera, Chris Colfer, Jane Lynch vagy Amber Riley.

A törvény embere

Az FX népszerű drámasorozata öt évig futott, mely időszak alatt hat évad került képernyőre. A főbb szerepeknek hála Timothy Olyphant, Nick Searcy, Joelle Carter, Jacob Pitts és Erica Tazel játékának lehettünk szemtanúi.

Jackie nővér

Hat év, hét évad, rengeteg dráma és nevetés – ezt ígérte az Edie Falco, Merritt Wever és Paul Schulze főszereplésével készült dramedy sorozat, mely június végén került le a képernyőről.

A mentalista

A Simon Baker által életre keltett Patrick Jane-től februárban kellett könnyes búcsút vennünk a CBS döntésének következtében. A bűnügyi sorozat 2008 óta volt képernyőn, és mindvégig nagy sikerrel futott olyan sztárokkal a fedélzetén, mint az imént említett Simon BakerRobin Tunney, Tim KangOwain Yeoman és Amanda Righetti – többek között.

Mad Men – Reklámőrültek

Don Draper története 2007-ben varázsolta el első ízben a nézőket, és egészen az idei év májusáig követhettük figyelemmel kalandjait. A Jon Hamm által alakított reklámszakember munkatársait olyan színészek és színésznők keltettél életre, mint Elisabeth Moss, January Jones, Christina HendricksAaron StatonVincent Kartheiser és Rich Sommer.

Keresem...

Jonathan GroffMurray Bartlett, Lauren Weedman és Frankie J. Alvarez főszereplésével készült vígjáték-drámasorozatot viszonylag hamar elkaszálták, ugyanis a második évad után az HBO fejesei nem kértek a folytatásból. A sorozat utolsó része márciusban került sugárzásra.

Két pasi meg egy kicsi

A 2011-től Ashton Kutcherrel a főszerepben adásba került sorozat 2003 óta volt a CBS egyik legnépszerűbb alkotása, ám mégis befellegzett a szériának idén. A tizenkettedik és egyben utolsó évad februárban ért véget.

Hemlock Grove

A Netflix horrorsorozata nem büszkélkedhet hosszú múlttal. Mindössze három évad után elkaszálta a csatorna a szériát, melyben olyan sztárok csillogtatták meg tehetségüket, mint Bill SkarsgårdFamke Janssen és Landon Liboiron.

Gyilkos hajsza

Előbbihez hasonlóan a Gyilkos hajsza is csak három sugárzásra került évadot tud felmutatni, ugyanis a Fox a végetérte mellett döntött. A főbb szerepekben James Purefoy-t, Shawn Ashmore-t és Kevin Bacont láthattuk május közepéig.

Szívek doktora

Rachel Bilson drámasorozata is lehúzhatta a rolót idén a CW döntése nyomán. A sorozat négy évadot élt meg, a főbb karaktereket pedig Jaime King, Scott Porter, Cress Williams és Wilson Bethel keltették életre.

A liga

Bármilyen is jól teljesített az első években az FX vígjátéksorozata, idén pont került a végére. A hét sugárzásra került évad során 84 épizódon át hódolhattunk a focinak Mark Duplass, Nick Kroll, Paul Scheer, Katie Aselton, Jonathan Lajoie és Stephen Rannazzisi oldalán.

Bosszú

A visszavágás ideje is lejárt négy évad után, így el kellett búcsúznunk Emily VanCampMadeleine StoweNick Wechsler és Gabriel Mann karakterétől, akiket májusban láthattunk utoljára az ABC-n.

Hannibal

Két év, három évad, harminckilenc epizód – ennyi járt Dr. Hannibal Lecternek, akitől augusztusban búcsúztak az NBC nézői. A történet főszereplőjét Mads Mikkelsen alakította, de Hugh Dancy, Caroline Dhavernas és Laurence Fishburne is állandó szereplője volt a szériának.

Key & Peele 

Keegan-Michael Key és Jordan Peele különleges sorozatában a szereplők saját maguk parodizálását élveztük legjobban – nem így a Comedy Central fejesei, akik öt évad után elkaszálták a vígjátéksorozatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek