Starity

Biztonsági őrt inzultált Azealia Banks

2015. december 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rappert szerda hajnalban kapcsolták le a rendőrök, és emeltek vádat ellene testi sértés miatt.

hirdetés
Biztonsági őrt inzultált Azealia Banks
Fotó: GQ

Azealia ugyanis a New York-i Up&Down klub zártkörű rendezvényén jelent meg, ahová eredetileg meg sem hívták, ám egy meghívott vendég kísérőjeként érkezett. Amikor az alsó emeleten tartott buli felé vette az irányt, az egyik biztonsági őr közölte vele, hogy a belépést engedélyező pecsét nélkül nem léphet be a buliba, így a rapper visszafelé vette az irányt, hogy beszerezze a kért pecsétet. 

Egyes szemtanúk szerint a 24 éves sztár időközben összetűzésbe keveredett a hely tulajdonosával, akit szembe köpött, amiért nem ismerte fel. Ez volt az a pont, amikor távozásra szólították fel az énekesnőt, akit egy női biztonsági őr kisért ki. Azealia azonban nem hagyta magát, ellenkezett a megalázó szituáció ellen, és dühében megharapta az őt kitessékelő biztonsági hölgy mellét.

Természetesen a rend őrei sem tétlenkedtek, és rögtön őrizetbe vették az őrjöngő celebet, és testi sértés vétsége miatt indult eljárás ellene. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek