Starity

Ikreket hord a szíve alatt Kelly Clarkson?

2015. december 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vészesen közeledik az énekesnő második szülésének időpontja, ám a mai napig nem árulta el, kislányt vagy kisfiút várnak férjével, Brandon Blackstockkal.

hirdetés

A minap azonban a 103.7 rádióállomás vendége volt, és egy érdekes megjegyzésére sokan felkapták a fejüket, ugyanis arra engedte következtetni rajongóit, hogy nem egy, hanem két babát hord a szíve alatt.

Mindenhová elmegyek, ha egyszer kipottyannak a gyerekek, és túl leszek az egészen

– mondta nevetve a műsorban.

Az E! News természetesen rögtön lecsapott a témára, és megkereste Kelly menedzsmentjét a várandóssággal kapcsolatban, majd az a válasz érkezett, hogy az énekesnő nem ikreket vár, a kicsi neméről azonban továbbra sem esett szó.

A szőkeség egyébként augusztusban, Los Angeles-i fellépésén hozta nyilvánosságra, hogy ismét anyai örömök elé néz. Első gyermeke, River Rose tavaly júniusban jött a világra, tehát Kelly és Brandon nem várt sokáig a második babával, aki várhatóan 2016 elején jön majd a világra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek